Prajitura cu iaurt insiropata

de mirela0911 in Prajituri, 1 Noi 2012 | 8525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de iaurt
  • 1 cana de ulei
  • 2 cani de zahar
  • 3 cani de faina
  • 1 lgt coaja de portocala rasa
  • 1 praf de copt
  • 3 oua
  • apa si zahar dupa gust pt insiropat
  • 3-4 lg nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu iaurt insiropata:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.

Se amesteca cu un tel iaurtul si zaharul bine, se adauga pe rand uleiul iar apoi ouale si coaja de portocala.  Se adauga faina si se amesteca pana devine omogena compozitia. La final se pune praful de copt si se amesteca bine.

Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pt cca 30-35 minute. Pt. siguranta se face testul cu scobitoarea. Se socate din cuptor si se lasa la racit. 

Intre timp se prepara siropul din apa si zahar dupa gust. Se taie in cubulete prajitura direct in tava si se insiropeaza. Deasupra se presara nuca de cocos.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu iaurt insiropata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt si lapte condensat